Lednings renovering Kløvervænget 1 - 15

Lednings renovering Kløvervænget 1 - 15

23. september 2021

Skulle i have spørgsmål vedrørende

ledningsrenoveringen er velkomne til

at kontakte os: 

Jens (Fra Skjern Fjernvarme) 44 22 81 05

Søren Nicolaisen (Entreprenør) 20 32 19 99

Lednings renovering Kløvervænget 1 - 15

I uge 39 starter vi op med at forny fjernvarmerørene på Kløvervænget 1 - 15. Arbejdet forventes afsluttet i løbet af uge 50.

Projektet bliver udført i samarbejde andre ledningsejere (el og vand), som i samme udgravning også udskifter deres elkabler eller vandrør. På den måde bliver arbejdet udført så billigt som muligt og vi undgår at forstyrre forbrugerne mere end højest nødvendigt. Grave og belægnings arbejdet bliver udført af Entreprenør Søren Nicolaisen. 

De nye fjernvarmerør vil mindske varmetabet hvilket vil komme både forbrugerne og miljøet til gavn. Størrelsen af rørene vil blive optimeret i forhold til nyeste standarder og til det aktuelle årsforbrug, hvilket vil resultere i forøget komfort hos forbrugerne. 

Vi beklager de gener, som arbejdet måtte medføre.

Arbejdet kan ikke gennemføres uden afbrydelser i fjernvarmeforsyningen, men vi vil bestræbe os på, at disse afbrydelser bliver så få og kortvarige som muligt. Vi vil informere om disse afbrydelser via SMS, Facebook og her på hjemmesiden. Du kan tilmelde dig vores SMS service her: link

 På vores hjemmeside kan i se hvor fjernvarmerørene ligger. Følg link