Tilmeld dig fjernvarme

Vi forsyner hele Skjern by med fjernvarme.

Er din bolig endnu ikke tilkoblet fjernvarmen i Skjern, eller står du og skal vælge opvarmningskilde til dit kommende nybyg? Så kan du tilmelde dig til fjernvarmen her.

Du udfylder bare kontaktformularen på siden, så kontakter vi dig med et tilbud.

Har du spørgsmål til tilmeldingsprocessen, fjernvarmen generelt, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til din adresse? Giv os endelig et kald, så sidder vi klar til at svare.

Skal du bygge nyt?

Overvejer du at bygge drømmehuset i et af de nye boligområder i Skjern? Så kan vi sandsynligvis forsyne dit byggeprojekt med nem og billig varme.

Vi står vi til rådighed med rådgivning om varmeforsyning og hjælper gerne med med at analysere økonomien i et varmepumpeanlæg sammenlignet med fjernvarme.

Tilmeld dig her

- Der sendes en kvittering til denne e-mailadresse

Derfor kan du med fordel vælge fjernvarme


Fjernvarme er nemt
Fjernvarmen er selvkørende fra dag ét. Du får et lille varmeanlæg, der er lydløst og lugtfrit, og så er du garanteret en driftssikker og stabil opvarmning.

Fjernvarme er billigt
Lige nu koster det kun 13.781 kroner om året at varme et gennemsnitligt hus op med fjernvarme i Skjern.

Det er billigere end den gennemsnitlige pris i Danmark, og væsentligt billigere end hvis du bruger olie, gas eller en varmepumpe.

Fjernvarme er vedvarende energi
Fjernvarmen i Skjern er baseret på hele 95 procent vedvarende, CO2-neutral energi. En stor del af den er lokal overskudsvarme fra Skjern Paper.

Det betyder, at du kan skrue på radiatoren med god samvittighed.

Fjernvarme er lokalt forankret
Når du tilmelder din bolig til fjernvarme bliver du en del af et lokalt forankret fjernvarmeselskab, der kun har kunder i Skjern by.

Samtidig får du som andelshaver mulighed for medindflydelse gennem vores generalforsamlinger eller måske som medlem af vores bestyrelse.