Forholdsregler corona virus

12. marts 2020

For at mindske udbredelsen af Corona-smitte, har Skjern Fjernvarme fra den 12. marts 2020 valgt at følge myndighedernes anbefalinger. Det betyder følgende: 

Lukket for personlig betjening
Administrationen har lukket for personlig betjening. Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på telefon 9735144, skrive os en mail på kontor@skjernfjernvarme.dk eller rette henvendelse via facebook. Uden for normal arbejdstid kan vi kontaktes på vagt telefonen 97350815.

Forbruger besøg
Forbrugerbesøg begrænses til et minimum, f.eks vil vi forsøge at rådgive jer over telefonen i stedet for fremmøde. I tilfælde hvor det er nødvendigt at besøge jer, følger vi sundhedsstyrelsens  anbefalinger.

Aflevering af pakker eller lign.
Ring til os på telefon 97351444 eller 97350815 for nærmere aftale.

Projekter.

Skjern Fjernvarme følger Statsministerens anbefaling om at holde det private erhvervsliv i gang. Det betyder, at eksisterende anlægsprojekter, byggemodninger, stik tilslutninger, målerudskiftninger og reparationer fortsætter, og at vores graveaktiviteter i Skjern fortsætter.

Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for ikke at være til gene, og vi bestræber os på at gøre arbejdet færdigt hurtigt og sikkert - både i forhold til arbejdet og de særlige omstændigheder, som det bliver udført i. Vi tager vores forholdsregler:

  • Alle vores medarbejdere og entreprenører der arbejder for os, er instrueret i at undgå direkte kontakt med andre kollegaer og samarbejdspartnere for at reducere smittefaren. Det kan udskyde eller forsinke visse projekter en kortere periode. Flaskehalse og ændringer i prioriteringer må påregnes og accepteres. 
  • Alle byggemøder, møder i forbindelse med anlægsprojekter mv. afholdes pr. telefon, video eller med minimum 2 meters afstand. De konkrete byggeprojekters ansvarlige tilrettelægger en proces sammen med anlægsprojektets samarbejdspartnere – og respekterer myndighedernes anbefalinger vedr. smittespredning.