Hvad betyder det for dig, når vi udvider fjernvarmenettet?

 

Når Skjern Fjernvarme udvider fjernvarmenettet og får flere forbrugere, giver det nogle stordriftsfordele, der kommer de eksisterende fjernvarmebrugere til gode. Det vil aldrig blive dyrere for dig som forbruger, men det kan potentielt blive billigere.

Skjern Fjernvarme har i forvejen den kapacitet, der skal til, og bliver udvidelsen af fjernvarmeværket en god forretning, kommer pengene ikke til at gå til nye biler eller ansatte. De kommer i stedet til at kunne ses på den fælles fjernvarmeregning, der kan blive endnu billigere.

”Jo flere der er med til at deles om regning, jo billigere bliver det. Samtidig betyder nye forbrugere, at vi kan udnytte de eksisterende systemer bedre. Det kan også mærkes på regningen,” forklarer Heine Pedersen, der er driftsleder hos Skjern Fjernvarme.

Spred det grønne budskab

”Vi håber, at vores fjernvarmebrugere vil hjælpe med at fortælle om de mange fordele ved fjernvarme, dele, like og kommentere på vores Facebook-side og tage en snak med både private og virksomheder, der endnu ikke har fjernvarme. Udover at det bliver billigere for fællesskabet, vil projektet også betyde, at Skjern får en bedre infrastruktur, der kan tiltrække flere virksomheder til byen” fortæller Heine Pedersen.